Forside Klubben Uddannelse Aktiviteter Links Kontakt
DYK LOG
AMFORA GUIDE
Amfora dyk log
Her kan du se hvor Amfora's ture er gået hen de seneste år.

Se også Amfora's blog, hvor du oftest finder uddybende rapporter fra de forskellige ture.


År2006
Måned08 (August)
Dag03
StedLivlig
Dyk typeVrag
Antal deltagere8
Turpris pr. deltager80
Bemærkninger om turenEn "Livlig" finale. Denne tur blev så den sidste i rækken af torsdagsture da mørket begynder at komme så tidligt at vi ikke rigtigt kan nå meget. Turen gik til vraget af Livlig som er en gamle skonnert med en last af kulbriketter. Turen var lidt af en "quicky" hurtig ud til vraget og hurtigt til havnen igen. På vraget var der rigtigt koldt med 8°C. Jeg glæder mig til tørdragen igen er fikset for våddragt er vist ikke noget for mig. Livlig var engang det første vrag jeg dykkede på og dengang var jeg nærmest i ekstase efter dykket - det var jeg ikke igår. Heldigvis ville min makker op efter 20min hvilket glædede mig ovenud. Nogle af CMAS*erne var heller ikke imponeret over vraget, men så kan de lære det: få så afsluttet jeres CMAS** bevis så vi kan komme under 18m og se noget rigtigt gammelt jern:-) Nu glæder jeg mig bare til at nogle andre tager initiativ til de næste ture så Ole og jeg bare kan læne os tilbage og nyde turen - uden at røre en finger:-) hvis vi kan lade være. mvh Hendriksen

År2006
Måned07 (Juli)
Dag30
StedHjuldamperen / Vibeke Høj
Dyk typeVrag
Antal deltagere8
Turpris pr. deltager275
Bemærkninger om turenEn Laaang dag til søs. Vi mødtes i klubben kl 8:30 og var hjemme igen kl 22:00 da vi skulle til Møns Klint og dykke på Hjuldamperen og et andet vrag. Alt forløb planmæssigt og de motorproblmer vi havde haft de sidste par dyk skyldtes udelukkende overlast. Første dyk var på hjuldamperen og var ligeså fedt som det plejer at være. Desværre lå springlaget kun 3 m over vraget, men motorcyklen, kranen, rattet, Kedlen og de to store skovlhjul var der stadig. Desværre for mig sad jeg lige pludselig med samme følelse som var et kondom sprunget. I dette tilfælde min manchet i det ene ærme. Dog efter dykket. Efter at have gasset af i Klinthlom gik turen til Explore som efter megen eftersøgning endte med et hurtigt dyk på en bunke sten. Derfor gik turen videre til Stenfiskeren Vibeke Høj. Her skulle mit ærme stå Gaffa tape prøven hvilket den ikke gjorde. Resten af holdet fik også her et godt dyk. Alt i alt en Feeed og meget varm tur. mvh Hendriksen.

År2006
Måned07 (Juli)
Dag27
StedNakkehoved rev
Dyk typeNatur
Antal deltagere10
Turpris pr. deltager120
Bemærkninger om turenEn klar "Plan C" tur. Humøret var højt da vi stævnede ud fra Hornbæk med kursen mod Kullen. Det stod dog hurtigt klart at vi havde det samme problem som sidste uge at vi ikke kunne plane pga overlæs eller motorproblemer. Vi valgte derfor et sekund at tage til Fusion men herefter begyndte de 112 Hk at bippe efter olie - noget vi uheldigvis ikke havde med. Turen blev endnu en gang lagt om og med 112 tøffende Hk gik turen til Nakkehoved rev for i vandet skulle vi. Det blev til 40 min på jagt efter aftensmaden. Kun Vivian var heldig at finde en pæn Rødtunge. Der var ellers lidt skrubber og fjæsinger. Det var ialt mit bedste standdyk i år - men også det første og forhåbentlig det sidste:-) Ellers en snydegod tur med hensyn til det sociale - som altid. mvh. Hendriksen.

År2006
Måned07 (Juli)
Dag20
StedBaltic
Dyk typeVrag
Antal deltagere10
Turpris pr. deltager170
Bemærkninger om turenEn overloaded tur med et udenlandsk islæt. Der var lagt op til den helt store vragtur fra Rødvig da vejret var perfekt. Der var 10 deltagere tilmeldt som er max for at båden kan plane. Det stod dog hurtigt klart at den totale vægt af de 10 deltagere var størrere end sædvanligvis. Der var simplehen alt for mange grand voksne mandfolk ombord til at båden kunne løfte sig. Det betød at vi kun kunne sejle 10 knob og turen blev lagt om fra Minos til Baltic. Efter en lidt sen ankomst kom dykningen igang. Det er ikke så tit vi dykker på Baltic så det var et glædeligt gensyn for mange af os og vores Hollandske gæstedykker var da også ovenud tilfred. Han kvitterer med en artikle til bladet som er "et krav" for at vi tager udenlandske gæster med. Jeg tror ikke jeg overdriver hvis jeg skriver at alle var godt tilfreds med turen og kvinderne så ud til at more sig over frustrationerne med farten. Turen sluttede kl 02:00 så vi fik noget for pengene. Tak til alle for det mundtre humør.

År2006
Måned07 (Juli)
Dag15
StedKattegatcentret
Dyk typeNatur
Antal deltagere6
Turpris pr. deltager295
Bemærkninger om turenPå vores ugetur var vi også lige forbi Kattegatcebtret i Grenå. Altid en speciel og lidt sjov oplevelse. Jürgens

År2006
Måned07 (Juli)
Dag10
StedLillebælt
Dyk typeNatur
Antal deltagere6
Turpris pr. deltager0
Bemærkninger om turenPå vores ugetur til Jylland kørte vil til Lilelbælt for at prøve et strømdyk og personligt fik jeg fin strøm med de udfordringer det nu giver. Specielt var det med vegetationen, der virkelig har præg af de kraftige strømforhold.

År2006
Måned06 (Juni)
Dag25
StedJohannes L
Dyk typeVrag
Antal deltagere2
Turpris pr. deltager0
Bemærkninger om turenVi var to deltagere fra Amfora der havde tilmeldt sig IBM's tur til Johannes L. Og IBM kan noget med vejret. Stort set hver gang jeg er af sted med dem er det havblik og sol fra en skyfri himmel - og det er jo altid med til at gøre turen dejlig. Jeg var heldigvis en af de første på vraget og kom igennem styrhuset og lasten i god sigt, sammen med min lidt uerfarne og rustne makker. Og så fik hun tilmed udstyrsdefekt med en blæsende automat efter 25 minutter. Situationen blev løst uden problemer, men dagen efter blev der købt ny automat. Jeg vil IKKE anbefale SeacSub - i dykkerkredse kendt som SeacFlop. Jürgens

År2006
Måned06 (Juni)
Dag15
StedDannebrog
Dyk typeVrag
Antal deltagere12
Turpris pr. deltager100
Bemærkninger om turenDer var lagt op til en lidt anderledes vrag tur end sædvanligvis idet vi var blevet inviteret med i et øvelsesarrangement med hjemmeværnsflotille 367 hjemmehørende i Dragør. Vi lagde ud med en dejlig gang dykning på Dannebrog hvor de nye dykkere altid bliver godt forbavset over at se de mange knogler fra Dannebrogs besætning samt alle de andre effekter som er mere end 300 år gamle. ja, det er altid sjovt at stikke hovedet ned i historiens egent arkiv dog stadig med en del ærefrygt. Efterfølgende fik 3 dykkerhold en case omhandlende dykkerulykker hvorefter der blev rekvireret assistance fra MHV Baunen som skulle yde redning og undsætning. Det var fantastisk at se vores venner blive hejst ombord på Baunen og på denne måde undsat. Vi håber selvfølgelig at det aldrig bliver en nødvendighed men nu ved vi hvordan det kan foregå. Vær beredt!
Forrige 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Næste